Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas dziś rosołek ze swojskiej gęsi podany z ziemniakami
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Składniki
Do garnka wlać 2,5 litra wody dodać umyte porcje z gęsi oraz warzywa i gotować na bardzo wolnym ogniu do pełnej miękkości mięsa na koniec gdy wszystko jest już dość miękkie trzeba gotować ze swojskiej dobre trzy godziny dodać natkę pietruszki i jeszcze chwile pogotować, zdjąć z ognia