Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żołnierska zupa z czarnym chlebem. Marszałek Piłsudski wraz ze swoimi żołnierzami jadał podobną, a może właśnie taką.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2278
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 426
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 846
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17365
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2278
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 426
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 846
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17365
Składniki
Suszone grzyby umyć. Namoczyć w wodzie i ugotować. Pokroić na mniejsze kawałki. Na patelni, na maśle zeszklić pokrojone w drobną kostkę cebule. Na suchej patelni przypiec chleb pokrojony w kostkę. Cebule i chleb przełożyć do garnka i zalać rosołem. Gotować na wolnym ogniu ok 20 min. Dodać ugotowane grzyby, rodzynki, wino, przyprawy i sól do smaku. Gotować jeszcze kilka chwil. Zupę podawać gorącą z ugotowanym jajem, oprószoną obficie natką pietruszki. Smacznego