Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny rozgrzewający krupnik.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1912
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3868
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3644
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 453
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1912
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3868
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3644
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 453
Składniki
Zagotowujemy wywar, dodajemy liście laurowe, ziele angielskie, suszoną włoszczyznę, domową kostkę rosołową i pokrojone w kostkę ziemniaki. Gdy ziemniaki będą miękkie dodajemy kaszę jęczmienną i gotujemy do jej miękkości. Dodajemy lubczyk, przyprawiamy solą, pieprzem do smaku. Dodajemy drobno pokrojoną natkę pietruszki i gotujemy jeszcze kilka minut, zakańczamy gotowanie. Zupę nalewamy do talerzy i konsumujemy. Smacznego!!!