Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja soljanka jest inna , bo wszyscy w domu nie lubią wywaru rybnego. I zawsze przyrządzam tę zupę na rosole z drobiu. Podaję ja zawsze na Boże Narodzenie. Ale bywa też, że syn prosi o nią gdy przylatuje z zagranicy. I nie ważne czy to lato czy zima.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5322
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 869
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11750
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5064
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1326
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5322
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 869
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11750
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5064
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1326
Składniki
Filety rybne oddzielić od skóry i dokladnie wybrać ości, pokroić na duże kawałki i posypać Warzywkiem Rybę obtoczyć w mące i usmażyć na oleju z pestek winogron . Wyłożyć do ostygnięcia.
Pokroić ogórki i oliwki w plasterki Pokroić paprykę w małe paski.
Do rosołu dodać przecier pomidorowy , zagotować. Włożyć kapary, oliwki i ogórki. Gotować 20 minut. Dodać rybę i zagotować . Nie gotować aby ryba nie rozleciała się. Ryby musi być sporo i duże kawałki. Podać w miseczkach posypane zieloną pietruszką i z plasterkiem cytryny. Podawać z bagietką lub bułką. Smacznego!!!