Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja soljanka jest inna , bo wszyscy w domu nie lubią wywaru rybnego. I zawsze przyrządzam tę zupę na rosole z drobiu. Podaję ja zawsze na Boże Narodzenie. Ale bywa też, że syn prosi o nią gdy przylatuje z zagranicy. I nie ważne czy to lato czy zima.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 130
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 434
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 6273
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 574
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 754
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 130
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 434
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 6273
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 574
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 754
Składniki
Filety rybne oddzielić od skóry i dokladnie wybrać ości, pokroić na duże kawałki i posypać Warzywkiem Rybę obtoczyć w mące i usmażyć na oleju z pestek winogron . Wyłożyć do ostygnięcia.
Pokroić ogórki i oliwki w plasterki Pokroić paprykę w małe paski.
Do rosołu dodać przecier pomidorowy , zagotować. Włożyć kapary, oliwki i ogórki. Gotować 20 minut. Dodać rybę i zagotować . Nie gotować aby ryba nie rozleciała się. Ryby musi być sporo i duże kawałki. Podać w miseczkach posypane zieloną pietruszką i z plasterkiem cytryny. Podawać z bagietką lub bułką. Smacznego!!!