Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Strogonow z papryką apetycznie na obiad! Od wielu pokoleń!
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 55
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3540
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 55
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3540
Składniki
Cebulę, paprykę i pieczarki obsmażamy na patelni i oprószamy mąką. Dodajemy koncentrat, musztardę, przyprawy, kostki rosołowe, wodę i zagotowujemy. Sos zaprawiamy śmietaną. Mięso przyprawiamy solą i pieprzem, obsmażamy na gorącej patelni. Do mięsa dodajemy sos i chwile gotujemy. Podajemy z pieczywem.