Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Strogonow z papryką apetycznie na obiad! Od wielu pokoleń!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8634
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 73
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 694
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8634
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 73
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 694
Składniki
Cebulę, paprykę i pieczarki obsmażamy na patelni i oprószamy mąką. Dodajemy koncentrat, musztardę, przyprawy, kostki rosołowe, wodę i zagotowujemy. Sos zaprawiamy śmietaną. Mięso przyprawiamy solą i pieprzem, obsmażamy na gorącej patelni. Do mięsa dodajemy sos i chwile gotujemy. Podajemy z pieczywem.