Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Strogonow z papryką apetycznie na obiad! Od wielu pokoleń!
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 213
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 929
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4026
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 213
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 929
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4026
Składniki
Cebulę, paprykę i pieczarki obsmażamy na patelni i oprószamy mąką. Dodajemy koncentrat, musztardę, przyprawy, kostki rosołowe, wodę i zagotowujemy. Sos zaprawiamy śmietaną. Mięso przyprawiamy solą i pieprzem, obsmażamy na gorącej patelni. Do mięsa dodajemy sos i chwile gotujemy. Podajemy z pieczywem.