Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka wersja zupy cebulowej.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2310
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4399
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1334
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 320
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2310
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4399
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1334
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 320
Składniki
Posiekaną cebulę rumieni się niespiesznie. Gdy prawie będzie gotowa dodaje się czosnek chili i kumin i kolendrę. Teraz można nastawić zupę, albo wlać gotowy bulion i gotować 30 minut albo nastawić bazę zupy z przesmażoną cebulą- 1 h. Zupę podaje się z makaronem w kształcie ryżu- słowiczymi języczkami- 5 dag na porcję. W oryginale zupy się nie zabiela, ale z kapką śmietany też dobrze smakuje.
Smacznego :)