Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka wersja zupy cebulowej.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31286
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14442
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1383
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31286
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14442
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1383
Składniki
Posiekaną cebulę rumieni się niespiesznie. Gdy prawie będzie gotowa dodaje się czosnek chili i kumin i kolendrę. Teraz można nastawić zupę, albo wlać gotowy bulion i gotować 30 minut albo nastawić bazę zupy z przesmażoną cebulą- 1 h. Zupę podaje się z makaronem w kształcie ryżu- słowiczymi języczkami- 5 dag na porcję. W oryginale zupy się nie zabiela, ale z kapką śmietany też dobrze smakuje.
Smacznego :)