Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka wersja zupy cebulowej.
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 42
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 302
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2638
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1669
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14483
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 42
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 302
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2638
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1669
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14483
Składniki
Posiekaną cebulę rumieni się niespiesznie. Gdy prawie będzie gotowa dodaje się czosnek chili i kumin i kolendrę. Teraz można nastawić zupę, albo wlać gotowy bulion i gotować 30 minut albo nastawić bazę zupy z przesmażoną cebulą- 1 h. Zupę podaje się z makaronem w kształcie ryżu- słowiczymi języczkami- 5 dag na porcję. W oryginale zupy się nie zabiela, ale z kapką śmietany też dobrze smakuje.
Smacznego :)