Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonałe, proste, pyszne
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Szpinak obgotować we wrzątku. Odcedzić, drobno poszatkować.
W dużej misce roztrzepać jajka, dodać starty parmezan i posiekany szpinak, wszystsko dokładnie wymieszać. Dodać sól, pieprz, gałke muszkatołową.
Bulion doprowadzić do granicy wrzenia. Szybko mieszając wlać jajka ze szpinakiem, chwilę jeszcze potrzymać na ogniu.