Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonałe, proste, pyszne
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 70
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 134
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4191
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8650
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 70
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 134
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4191
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8650
Składniki
Szpinak obgotować we wrzątku. Odcedzić, drobno poszatkować.
W dużej misce roztrzepać jajka, dodać starty parmezan i posiekany szpinak, wszystsko dokładnie wymieszać. Dodać sól, pieprz, gałke muszkatołową.
Bulion doprowadzić do granicy wrzenia. Szybko mieszając wlać jajka ze szpinakiem, chwilę jeszcze potrzymać na ogniu.