Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonałe, proste, pyszne
Placki z jogurtu greckiego to danie przygotowane z ciasta podobnego do naleśn...
Odsłon: 1491
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 87
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 134
Placki z jogurtu greckiego to danie przygotowane z ciasta podobnego do naleśn...
Odsłon: 1491
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 87
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 134
Składniki
Szpinak obgotować we wrzątku. Odcedzić, drobno poszatkować.
W dużej misce roztrzepać jajka, dodać starty parmezan i posiekany szpinak, wszystsko dokładnie wymieszać. Dodać sól, pieprz, gałke muszkatołową.
Bulion doprowadzić do granicy wrzenia. Szybko mieszając wlać jajka ze szpinakiem, chwilę jeszcze potrzymać na ogniu.