Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonałe, proste, pyszne
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19238
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19238
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Składniki
Szpinak obgotować we wrzątku. Odcedzić, drobno poszatkować.
W dużej misce roztrzepać jajka, dodać starty parmezan i posiekany szpinak, wszystsko dokładnie wymieszać. Dodać sól, pieprz, gałke muszkatołową.
Bulion doprowadzić do granicy wrzenia. Szybko mieszając wlać jajka ze szpinakiem, chwilę jeszcze potrzymać na ogniu.