Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rach ciach warzywa i komosę do garnuszka, potem słoiczek i już :)
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3806
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 244
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 221
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3806
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 244
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 221
Składniki
Warzywa myję, obieram, trę na tarce o grubych oczkach (pora i cebulkę drobno siekam). Do warzyw dodaję komosę, zalewam wodą i gotuję 15 minut. Do prawie gotowej zupy dodaję słoik kiszonych ogórków na zupę. )latem pakuję do słoiczka już tarte z czosnkiem, liściem laurowym, zielem angielskim i solą). Pomijam wszelkie przyprawy by uniknąć ryzyka utraty smaku :)) Gotuję jeszcze przez 5 minut. Gotowe! Aneks: Do każdej zupy podaję oliwę dla lepszego przyswajania witamin, dolewam ją do gotowej już zupy, która gotowana jest wyłącznie na wywarze warzywnym.