Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rach ciach warzywa i komosę do garnuszka, potem słoiczek i już :)
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1104
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 875
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1212
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 275
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1104
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 875
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1212
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 275
Składniki
Warzywa myję, obieram, trę na tarce o grubych oczkach (pora i cebulkę drobno siekam). Do warzyw dodaję komosę, zalewam wodą i gotuję 15 minut. Do prawie gotowej zupy dodaję słoik kiszonych ogórków na zupę. )latem pakuję do słoiczka już tarte z czosnkiem, liściem laurowym, zielem angielskim i solą). Pomijam wszelkie przyprawy by uniknąć ryzyka utraty smaku :)) Gotuję jeszcze przez 5 minut. Gotowe! Aneks: Do każdej zupy podaję oliwę dla lepszego przyswajania witamin, dolewam ją do gotowej już zupy, która gotowana jest wyłącznie na wywarze warzywnym.