Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie danie z młodej kapusty,w azjatyckim stylu. Pyszna, dobrze doprawiona zupa. Jest dość kwaskowa i świetnie sprawdza się w cieplejsze dni.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7601
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2683
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7601
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2683
Składniki
Kapustę szatkujemy. Marchew i selera kroimy w plasterki, cebulę w wiórka, pomidory w kostkę. Do bulionu wrzucamy ryż, a po 5 minutach warzywa i imbir (w całości lub ponacinany). Kiedy ryż będzie już miękki dodajemy mleko kokosowe, kafir, trawę cytrynową, sok z cytryny i ostry sos. Doprawiamy do smaku.