Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z natki pietruszki, ziemniaków i brokuła jest bardzo łatwa do przygotowania, smaczna i zdrowa. Polecam.
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 666
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 310
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 177
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 717
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 666
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 310
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 177
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 717
Składniki
Obrane ziemniaki i cebulę pokroić w kosteczkę, razem z posiekanym czosnkiem podsmażyć na oliwie z masłem. Podlać bulionem( może być z kostki rosołowej) i gotować do miękkości.
10 minut przed końcem gotowania dodać posiekaną natkę pietruszki i podzielony na różyczki brokuł.
Miękkie warzywa zmiksować na gładki krem.
Doprawić do smaku solą i sokiem z cytryny, wymieszać ze śmietanką, podgrzać. Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.