Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dawno nie było zupy więc dzisiaj zupełnie na zielono :-)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1555
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231964
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5057
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1555
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231964
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5057
Składniki
1. W rondelku rozgrzej oliwę i masło. 2. Dodaj szalotkę i czosnek, chwilę podsmaż. 3. Dodaj mieszankę paryską i smaż około 5 minut. 4. Dodaj bulion i gotuj, aż warzywa zmiękną. 5. Dodaj listki bazylii i zblenduj. 6. Dopraw cząbrem oraz solą i pieprzem. 7. Zagotuj. 8. Podawaj z prażonymi ziarenkami słonecznika i bazylią. 9. Smacznego :-)