Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dawno nie było zupy więc dzisiaj zupełnie na zielono :-)
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 465
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 563
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 465
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 563
Składniki
1. W rondelku rozgrzej oliwę i masło. 2. Dodaj szalotkę i czosnek, chwilę podsmaż. 3. Dodaj mieszankę paryską i smaż około 5 minut. 4. Dodaj bulion i gotuj, aż warzywa zmiękną. 5. Dodaj listki bazylii i zblenduj. 6. Dopraw cząbrem oraz solą i pieprzem. 7. Zagotuj. 8. Podawaj z prażonymi ziarenkami słonecznika i bazylią. 9. Smacznego :-)