Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i szybka w przygotowaniu zupa. Idealne połączenie sałaty, ryżu i przypraw. Do dzieła ;)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2446
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4613
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1765
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 541
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2446
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4613
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1765
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 541
Składniki
Sałatę myjemy, „szarpiemy” na mniejsze kawałki i podsmażamy na rozgrzanym maśle. Krótko dusimy pod przykryciem, zalewamy gorącym bulionem. Gotujemy pod przykryciem 10 min, zestawiamy z ognia i miksujemy na gładko. Zupę ponownie wstawiamy na palnik, dodajemy ryż i gotujemy do jego miękkości. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekanym szczypiorem.