Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mojej rodzinie smakuje. przepis z kuchni polskiej.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1637
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1408
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1431
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1543
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1637
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1408
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1431
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1543
Składniki
Na maśle podsmażyc posiekaną cebulę,dodac do niej pokrojone w paski grzyby i marchewkę,smażyć 2-3 minuty
do garnka wlac 2 litry wody,zagotowac ,dodac przyprawy i pokrojone w kostke ziemniaki,dodac usmazone grzyby z cebulą i marchewką,doprawić solą i pieprzem,mozna dodac troszke maggi do smaku
zupę zageścić maka rozmieszana z mlekiem,zagotować,na koniec dodac smietanę i posypac zieleniną
czasami ziemniaki miksuję a potem dodaję grzyby,cebule i marchewkę
Prosta zupa ale i smaczna