Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mojej rodzinie smakuje. przepis z kuchni polskiej.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Na maśle podsmażyc posiekaną cebulę,dodac do niej pokrojone w paski grzyby i marchewkę,smażyć 2-3 minuty
do garnka wlac 2 litry wody,zagotowac ,dodac przyprawy i pokrojone w kostke ziemniaki,dodac usmazone grzyby z cebulą i marchewką,doprawić solą i pieprzem,mozna dodac troszke maggi do smaku
zupę zageścić maka rozmieszana z mlekiem,zagotować,na koniec dodac smietanę i posypac zieleniną
czasami ziemniaki miksuję a potem dodaję grzyby,cebule i marchewkę
Prosta zupa ale i smaczna