Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mojej rodzinie smakuje. przepis z kuchni polskiej.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35684
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1201
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35684
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1201
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
        
        
                Składniki
Na maśle podsmażyc posiekaną cebulę,dodac do niej pokrojone w paski grzyby i marchewkę,smażyć 2-3 minuty
do garnka wlac 2 litry wody,zagotowac ,dodac przyprawy i pokrojone w kostke ziemniaki,dodac usmazone grzyby z cebulą i marchewką,doprawić solą i pieprzem,mozna dodac troszke maggi do smaku
zupę zageścić maka rozmieszana z mlekiem,zagotować,na koniec dodac smietanę i posypac zieleniną
czasami ziemniaki miksuję a potem dodaję grzyby,cebule i marchewkę
Prosta zupa ale i smaczna