Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimowy krem brokułowy z podsmażanym czosnkiem.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8647
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8647
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Składniki
Cztery ząbki czosnku oraz cebulę pokrojoną w kostkę lekko uduś w 3 łyżkach oliwy. Brokuł podziel na różyczki, obierz łodygę i pokrój na małe kawałki. Dodaj do duszonych warzyw. Wlej bulion do momentu, aż zakryje warzywa. Gotuj ok. 10 minut. Zblenduj. Pozostały ząbek czosnku pokrój w drobne plasterki i zrumień na oliwie. Wlej zupę, polej aromatyzowaną czosnkową oliwą.