Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimowy krem brokułowy z podsmażanym czosnkiem.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2526
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421667
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2134
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2526
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421667
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2134
Składniki
Cztery ząbki czosnku oraz cebulę pokrojoną w kostkę lekko uduś w 3 łyżkach oliwy. Brokuł podziel na różyczki, obierz łodygę i pokrój na małe kawałki. Dodaj do duszonych warzyw. Wlej bulion do momentu, aż zakryje warzywa. Gotuj ok. 10 minut. Zblenduj. Pozostały ząbek czosnku pokrój w drobne plasterki i zrumień na oliwie. Wlej zupę, polej aromatyzowaną czosnkową oliwą.