Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimowy krem brokułowy z podsmażanym czosnkiem.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5474
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29822
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 241
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19501
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1085
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5474
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29822
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 241
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19501
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1085
Składniki
Cztery ząbki czosnku oraz cebulę pokrojoną w kostkę lekko uduś w 3 łyżkach oliwy. Brokuł podziel na różyczki, obierz łodygę i pokrój na małe kawałki. Dodaj do duszonych warzyw. Wlej bulion do momentu, aż zakryje warzywa. Gotuj ok. 10 minut. Zblenduj. Pozostały ząbek czosnku pokrój w drobne plasterki i zrumień na oliwie. Wlej zupę, polej aromatyzowaną czosnkową oliwą.