Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimowy krem brokułowy z podsmażanym czosnkiem.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11360
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1215
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11898
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1873
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11360
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1215
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11898
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1873
Składniki
Cztery ząbki czosnku oraz cebulę pokrojoną w kostkę lekko uduś w 3 łyżkach oliwy. Brokuł podziel na różyczki, obierz łodygę i pokrój na małe kawałki. Dodaj do duszonych warzyw. Wlej bulion do momentu, aż zakryje warzywa. Gotuj ok. 10 minut. Zblenduj. Pozostały ząbek czosnku pokrój w drobne plasterki i zrumień na oliwie. Wlej zupę, polej aromatyzowaną czosnkową oliwą.