Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęste, jednogarnkowe danie, które wywodzi się z melanżu kuchni koreańskiej i amerykańskiej. Jest tłusto i kalorycznie. Za to przygotowanie dania, jest proste jak lufa karabinu.
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2447
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3833
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 698
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8831
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2447
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3833
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 698
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8831
Składniki
Wszystkie składniki umieszczamy w garnku. Jeśli używamy makaronu, można go ugotować oddzielnie i później dodać.
Gotujemy na średnim ogniu, aż mięso i warzywa będą gotowe. Jeśli trzeba, uzupełniamy wodę w garnku.