Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęste, jednogarnkowe danie, które wywodzi się z melanżu kuchni koreańskiej i amerykańskiej. Jest tłusto i kalorycznie. Za to przygotowanie dania, jest proste jak lufa karabinu.
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 74
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 248
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 7636
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 74
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 248
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 7636
Składniki
Wszystkie składniki umieszczamy w garnku. Jeśli używamy makaronu, można go ugotować oddzielnie i później dodać.
Gotujemy na średnim ogniu, aż mięso i warzywa będą gotowe. Jeśli trzeba, uzupełniamy wodę w garnku.