Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęste, jednogarnkowe danie, które wywodzi się z melanżu kuchni koreańskiej i amerykańskiej. Jest tłusto i kalorycznie. Za to przygotowanie dania, jest proste jak lufa karabinu.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119398
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8976
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3224
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119398
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8976
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3224
Składniki
Wszystkie składniki umieszczamy w garnku. Jeśli używamy makaronu, można go ugotować oddzielnie i później dodać.
Gotujemy na średnim ogniu, aż mięso i warzywa będą gotowe. Jeśli trzeba, uzupełniamy wodę w garnku.