Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po gazpacho tradycyjnym (czerwonym) oraz gazpacho z buraków, czas na kolejny kolor :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1158
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 191
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2222
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4273
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1158
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 191
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2222
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4273
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie zmiksować na gładką masę. Doprawiać do smaku solą, pieprzem i octem
Wstawić do lodówki na min. 30 minut. Podawać przybrane ogórkiem i papryką.