Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po gazpacho tradycyjnym (czerwonym) oraz gazpacho z buraków, czas na kolejny kolor :)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2776
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1305
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 755
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 105
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2776
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1305
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 755
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 105
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie zmiksować na gładką masę. Doprawiać do smaku solą, pieprzem i octem
Wstawić do lodówki na min. 30 minut. Podawać przybrane ogórkiem i papryką.