Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po gazpacho tradycyjnym (czerwonym) oraz gazpacho z buraków, czas na kolejny kolor :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11867
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16129
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5115
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11867
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16129
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5115
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie zmiksować na gładką masę. Doprawiać do smaku solą, pieprzem i octem
Wstawić do lodówki na min. 30 minut. Podawać przybrane ogórkiem i papryką.