Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po gazpacho tradycyjnym (czerwonym) oraz gazpacho z buraków, czas na kolejny kolor :)
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 87
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 87
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie zmiksować na gładką masę. Doprawiać do smaku solą, pieprzem i octem
Wstawić do lodówki na min. 30 minut. Podawać przybrane ogórkiem i papryką.