Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zdrowa i prost.To propozycja dla tych co lubia miesko ale moze tez być w wersji wegetarianskiej.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1375
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1268
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1375
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1268
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Składniki
Piers ugotować w ok 1 litrze wody,nastepnie wyjac ale wody nie wylewać.Wrzucić do wody podzielone brokuły,drobno pokrojona marchewke,cebule i czosnek.Jak warzywa beda miekkie to zmiksowac blenderem,dorzucić ser i przyprawy,ponownie zmiksowac.Podgotowac na wolnym ogniu jeszcze ok 10 min ,co jakiś czas mieszając.Pierś z kurczaka pokroic na kawałki,dorzucic do zupy.
Ja zupe podałam z paluszkami chlebowymi .Polecam na wierzch posypać prażonymi migdałami