Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i smaczna zupa na obiad.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić i ugotować do miękkość, po czym wyjąć i odstawić. Cebulę posiekać i przysmażyć na maśle, dodać przecier i jeszcze chwilę podsmażyć. Następnie przełożyć do wywaru mięsnego i zmiksować, dodać odłożone mięso, przyprawić do smaku, posypać natką pietruszki i podawać z grzankami.