Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2331 Ocena: 51826
Dodano: 11.09.2014
Odsłon: 19688
3-4 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Cebule obieramy ,kroimy w piórka i razem z pokrojonymi w kostkę ziemniakami podsmażamy na maśle. Kiedy cebula się zeszkli dodajemy bulion warzywny ,gotujemy do miękkości warzyw. Na suchej patelni smażymy boczek i wraz z wytopionym tłuszczem dodajemy do zupy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

Doloressss 17 września 2014Zgłoś do usunięcia
zjadłabym taką zupkę :)czy dobrze rozumiem, że na patelnie dajemy surowe ziemniaki? Odpowiedzi: 3 ▼
3 Kto głosował? | Odpowiedz