Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na prostą, tanią i wyjątkowo pyszną zupę. Serek topiony sprawia, że zupa jest aksamitna, łagodna w smaku.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 65
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 212
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2837
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4213
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 65
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 212
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2837
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4213
Składniki
Cebule obieramy i kroimy w drobną kostkę. Na patelni rozgrzewamy oliwę i wrzucamy na nią cebulę. Smażymy na złoty kolor. Marchewkę, pietruszkę i selera obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Warzywa przekładamy do garnka i zalewamy bulionem. Zagotowujemy i gotujemy około 10minut. Serki topione kroimy w kostkę i dodajemy do zupy. Zupę gotujemy aż serki się roztopią, a warzywa zmiękną. Wtedy doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Zupę podajemy z chrupiącymi grzankami.