Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na prostą, tanią i wyjątkowo pyszną zupę. Serek topiony sprawia, że zupa jest aksamitna, łagodna w smaku.
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 28
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 536
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5444
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 28
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 536
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5444
Składniki
Cebule obieramy i kroimy w drobną kostkę. Na patelni rozgrzewamy oliwę i wrzucamy na nią cebulę. Smażymy na złoty kolor. Marchewkę, pietruszkę i selera obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Warzywa przekładamy do garnka i zalewamy bulionem. Zagotowujemy i gotujemy około 10minut. Serki topione kroimy w kostkę i dodajemy do zupy. Zupę gotujemy aż serki się roztopią, a warzywa zmiękną. Wtedy doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Zupę podajemy z chrupiącymi grzankami.