Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na prostą, tanią i wyjątkowo pyszną zupę. Serek topiony sprawia, że zupa jest aksamitna, łagodna w smaku.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5264
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29587
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 205
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19178
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 911
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5264
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29587
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 205
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19178
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 911
Składniki
Cebule obieramy i kroimy w drobną kostkę. Na patelni rozgrzewamy oliwę i wrzucamy na nią cebulę. Smażymy na złoty kolor. Marchewkę, pietruszkę i selera obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Warzywa przekładamy do garnka i zalewamy bulionem. Zagotowujemy i gotujemy około 10minut. Serki topione kroimy w kostkę i dodajemy do zupy. Zupę gotujemy aż serki się roztopią, a warzywa zmiękną. Wtedy doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Zupę podajemy z chrupiącymi grzankami.