Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa cebulowo czosnkowa to dobry sposób na wszelkiego rodzaju infekcje. Jest smaczna, zdrowa i sycąca. Poniżej jedna z prostszych wersji.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2697
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3071
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2697
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3071
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle. Mieszamy od czasu do czasu, żeby się nie przypaliło. Pod koniec smażenia dodajemy posiekany czosnek. Następnie dolewamy bulion, dokładnie mieszając, dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki, marchewkę i pietruszkę. Dodajemy też liście laurowe i ziele angielskie. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem oraz przyprawami. Gotujemy na wolnym ogniu do miękkości warzyw.