Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 61
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 198
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 107
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 61
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 198
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 107
Składniki
Pora lub cebulę pokroić i podsmażyć w garnku na oleju a następnie wlać bulion. Do gotującego się bulionu dodać pokrojoną w plasterki marchew i ziemniaki pokrojone w kostkę. Gdy warzywa będą miękkie dodać fasolę i liście szpinaku(można je porwać na mniejsze kawałki) Gotować jeszcze ok 10 minut,doprawiając majerankiem oraz pieprzem i solą.Smacznego:)