Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 314
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 314
Składniki
Marchew, pietruszka, por i seler pokroić.
Kapustę pokroić w dużą kostkę, cebule w małą kostkę.
Na patelni podsmażyć mięso z cebulą, doprawić solą i pieprzem.
Warzywa ugotować w czterech litrach wody, dodać mięso z cebulą i kapustą.
Wsypać ryż i zagotować.
doprawić do smaku dodać przecier pomidorowy.
Zupę zagęścić mąką wymieszaną ze śmietaną. SMACZNEGO !!