Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was propozycję na pyszną zupę grochową z zapalaną mąką na wędzonce gotowana
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40134
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 416
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 196
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 383
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9300
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40134
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 416
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 196
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 383
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9300
Składniki
Do garnka wlać dwa litry wody dodać kości wędzone oraz marchew, zagotować i gotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa a w trakcie gotowania dodać suszoną włoszczyznę, ziela angielskie, liście laurowe oraz przyprawę uniwersalną, po tym czasie dodać ziemniaki oraz groch i również gotować na wolnym ogniu do miękkości ziemniaków i grochu
Jak ziemniaki z grochem są miękkie wsypać majeranek oraz dodać podsmażony boczek lekko pogotować następnie dodać zapaloną mąkę z olejem i rozmieszaną z wywarem od zupy również zagotować i zdjąć z ognia