Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa z dodatkiem smażonej kiełbasy. Propozycja na szybką zupę grochową.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 202
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 202
Składniki
Kość wędzona opłukaj, włóż do garnka zalej wodą i zagotuj, w razie potrzeby zbierz szumowiny. Dodaj obrane warzywa i przyprawy, gotuj około pół godziny.
Zupę z torebki przygotuj według przepisu na opakowaniu, dodaj do zupy, zagotuj. Dopraw do smaku solą, pieprzem, majerankiem na koniec dodaj śmietanę. Na patelni rozgrzej smalec, dodaj pokrojoną w pół plasterki kiełbasę . Usmaż na rumiano. Makaron ugotuj według przepisu. Zupę podaj z ugotowanym makaronem, podsmażoną kiełbasą i natką pietruszki.