Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna Grochówka w nowej odsłonie
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 141
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 263
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 14
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 141
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 263
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 14
Składniki
Do miski lub garnka wyspać groch i namoczyć przez całą noc. Na następny dzień zaczynamy gotować zupę do garnka wlewamy zimna wodę z kranu dodajemy pokrojoną w plasterki marchewkę i pietruszkę i ziemniakami pokrojone w kostkę zostawić na gazie aż się zagotuje w między czasie na patelnię dajemy olej i podsmażamy cebulę gdy cebula się zeszkli dodajemy kiełbasę pokrojoną w kostkę i przykrywamy na parę minut gdy zupa zaczyna się gotować i warzywa są miękkie dodajemy groch i mieszamy bardzo intensywnie Zupę podajemy na głębokim talerzu na samo dno dajemy kiełbasę z cebulą wszystko zalewamy zupa można udekorować suszonym lubczykiem na górze smacznego życzę