Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na prostą zupę z maślaków.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 367
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 393
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 822
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 367
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 393
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 822
Składniki
1. Maślaki dokładnie obrać ze skórki łącznie z łodyżkami i pokroić w mniejsze kawałki. 2. Warzywa i ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę. 3. Warzywa wraz z grzybami i przyprawami wrzucić na rozgrzaną oliwę i chwilę podsmażyć. 4. Całość przełożyć do garnka, zalać 3,5 szklankami wrzątku, dodać kostkę rosołową, posiekany koperek i gotować ok. 20min. 5. Podawać z jogurtem naturalnym.
.