Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na prostą zupę z maślaków.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85262
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2559
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9995
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4013
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7120
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85262
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2559
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9995
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4013
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7120
Składniki
1. Maślaki dokładnie obrać ze skórki łącznie z łodyżkami i pokroić w mniejsze kawałki. 2. Warzywa i ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę. 3. Warzywa wraz z grzybami i przyprawami wrzucić na rozgrzaną oliwę i chwilę podsmażyć. 4. Całość przełożyć do garnka, zalać 3,5 szklankami wrzątku, dodać kostkę rosołową, posiekany koperek i gotować ok. 20min. 5. Podawać z jogurtem naturalnym.
.