Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na prostą zupę z maślaków.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40593
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 966
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 242
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3297
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40593
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 966
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 242
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3297
Składniki
1. Maślaki dokładnie obrać ze skórki łącznie z łodyżkami i pokroić w mniejsze kawałki. 2. Warzywa i ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę. 3. Warzywa wraz z grzybami i przyprawami wrzucić na rozgrzaną oliwę i chwilę podsmażyć. 4. Całość przełożyć do garnka, zalać 3,5 szklankami wrzątku, dodać kostkę rosołową, posiekany koperek i gotować ok. 20min. 5. Podawać z jogurtem naturalnym.
.