Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was przepis na przepyszną zupę z torebki z dodatkiem ziemniaków i makaronu, lubicie ?
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 939
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28997
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 76
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 939
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28997
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 76
Składniki
Do garnka wlać dwa litry wody, dodać porcje, suszoną włoszczyznę oraz przyprawę uniwersalną gotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa. Jak już mięso miękkie wtedy dodać ziemniaki oraz makaron i gotować do miękkości ziemniaków na wolnym ogniu
Jak już ziemniaki są miękkie dodać rozrobiony proszek grzybowy ze śmietaną, zamieszać i pogotować na wolnym ogniu 5 minut, po wyznaczonym czasie dodać natkę pietruszki zamieszać i zdjąć z ognia