Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was przepis na przepyszną zupę z torebki z dodatkiem ziemniaków i makaronu, lubicie ?
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 87
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 87
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Do garnka wlać dwa litry wody, dodać porcje, suszoną włoszczyznę oraz przyprawę uniwersalną gotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa. Jak już mięso miękkie wtedy dodać ziemniaki oraz makaron i gotować do miękkości ziemniaków na wolnym ogniu
Jak już ziemniaki są miękkie dodać rozrobiony proszek grzybowy ze śmietaną, zamieszać i pogotować na wolnym ogniu 5 minut, po wyznaczonym czasie dodać natkę pietruszki zamieszać i zdjąć z ognia