Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i sycąca zupa , szybka i łatwa do przygotowania.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2146
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7067
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1146
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2146
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7067
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1146
Składniki
Przygotowanie; Żołądki ,serca i wątróbkę umyć pod bieżącą wodą ,osuszyć a następnie podsmażyć razem z cebulką, delikatnie na patelni na tłuszczu (masło ,margaryna ,olej),posypać przyprawami. Całość przełożyć do garnka z wodą,zielem angielskim ,liść laurowy i gotować około 45 minut. Następnie wsypać włoszczyznę i pokrojoną w paski paprykę, Gotować jeszcze około 15 minut do miękkości ,przygotować zaklepkę z maki i wody i zaciągnąć ,doprawić do smaku .Posypac majerankiem Taka zupa najlepiej smakuje z bułkami Smacznego !!!