Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i sycąca zupa , szybka i łatwa do przygotowania.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 293
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 166
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2938
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2807
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 293
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 166
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2938
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2807
Składniki
Przygotowanie; Żołądki ,serca i wątróbkę umyć pod bieżącą wodą ,osuszyć a następnie podsmażyć razem z cebulką, delikatnie na patelni na tłuszczu (masło ,margaryna ,olej),posypać przyprawami. Całość przełożyć do garnka z wodą,zielem angielskim ,liść laurowy i gotować około 45 minut. Następnie wsypać włoszczyznę i pokrojoną w paski paprykę, Gotować jeszcze około 15 minut do miękkości ,przygotować zaklepkę z maki i wody i zaciągnąć ,doprawić do smaku .Posypac majerankiem Taka zupa najlepiej smakuje z bułkami Smacznego !!!