Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i sycąca zupa , szybka i łatwa do przygotowania.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3883
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414963
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2428
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3883
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414963
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2428
Składniki
Przygotowanie; Żołądki ,serca i wątróbkę umyć pod bieżącą wodą ,osuszyć a następnie podsmażyć razem z cebulką, delikatnie na patelni na tłuszczu (masło ,margaryna ,olej),posypać przyprawami. Całość przełożyć do garnka z wodą,zielem angielskim ,liść laurowy i gotować około 45 minut. Następnie wsypać włoszczyznę i pokrojoną w paski paprykę, Gotować jeszcze około 15 minut do miękkości ,przygotować zaklepkę z maki i wody i zaciągnąć ,doprawić do smaku .Posypac majerankiem Taka zupa najlepiej smakuje z bułkami Smacznego !!!