Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, inna niż wszystkie, ale dla dzieci nie polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Składniki
Wołowinę zezlocic na oleju, przełożyc do garnka z wywarem. Zagotowac.
Wieprzopwinę podsmażyc, dodac cebulę, paprykę, paprykę w proszku, pomidory, poddusic. Połaczyc ze sobą dwa rodzaje mięs, przyprawic. Dodac ziemniaki, zagotowac, na koniec dodac zacierki. Smacznego.