Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa gulaszowa z indyka i mozzarelli, szybka w przygotowaniu i bardzo smaczna. Polecam serdecznie. Smacznego !!!
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5804
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1195
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5804
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1195
Składniki
Mięso umyć i pokroić w drobną kostkę, wrzucić do miski i wsypać wszystkie przyprawy wraz z posiekanym czosnkiem, solą i olejem, wszystko należy wymieszać. Wszystkie warzywa kroimy w drobną kostkę, natkę siekamy. Rozgrzewamy garnek i podsmażamy zamarynowanego indyka, następnie dorzucamy wszystkie warzywa oprócz natki pietruszki i podsmażamy kolejne 5 minut, następnie zalewamy wodą i dorzucamy ziemniaki. Całość gotujemy ok 30 minut, po tym czasie dodajemy koncentrat, śmietankę i natkę, zagotowujemy. Zupa jest gotowa, podajemy ją z mozzarellą pokrojoną w kostkę. Smacznego !!!