Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa gulaszowa z indyka i mozzarelli, szybka w przygotowaniu i bardzo smaczna. Polecam serdecznie. Smacznego !!!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15860
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4805
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 548
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15860
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4805
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 548
Składniki
Mięso umyć i pokroić w drobną kostkę, wrzucić do miski i wsypać wszystkie przyprawy wraz z posiekanym czosnkiem, solą i olejem, wszystko należy wymieszać. Wszystkie warzywa kroimy w drobną kostkę, natkę siekamy. Rozgrzewamy garnek i podsmażamy zamarynowanego indyka, następnie dorzucamy wszystkie warzywa oprócz natki pietruszki i podsmażamy kolejne 5 minut, następnie zalewamy wodą i dorzucamy ziemniaki. Całość gotujemy ok 30 minut, po tym czasie dodajemy koncentrat, śmietankę i natkę, zagotowujemy. Zupa jest gotowa, podajemy ją z mozzarellą pokrojoną w kostkę. Smacznego !!!