Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa gulaszowa z indyka i mozzarelli, szybka w przygotowaniu i bardzo smaczna. Polecam serdecznie. Smacznego !!!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 115
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4233
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11575
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6614
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5521
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13694
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 115
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4233
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11575
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6614
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5521
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13694
Składniki
Mięso umyć i pokroić w drobną kostkę, wrzucić do miski i wsypać wszystkie przyprawy wraz z posiekanym czosnkiem, solą i olejem, wszystko należy wymieszać. Wszystkie warzywa kroimy w drobną kostkę, natkę siekamy. Rozgrzewamy garnek i podsmażamy zamarynowanego indyka, następnie dorzucamy wszystkie warzywa oprócz natki pietruszki i podsmażamy kolejne 5 minut, następnie zalewamy wodą i dorzucamy ziemniaki. Całość gotujemy ok 30 minut, po tym czasie dodajemy koncentrat, śmietankę i natkę, zagotowujemy. Zupa jest gotowa, podajemy ją z mozzarellą pokrojoną w kostkę. Smacznego !!!