Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wywarze warzywnym zrobiłam o to to ….
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 945
Sałatka z grillowanym serem halloumi i granatem. Sprawdzi się świetnie jako s...
Odsłon: 111
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 14
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2445
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7652
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 945
Sałatka z grillowanym serem halloumi i granatem. Sprawdzi się świetnie jako s...
Odsłon: 111
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 14
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2445
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7652
Składniki
5 litrowy garnek zalać wodą do połowy wrzucić pokrojone w plastry marchewkę pietruszkę oraz por ( tą zieloną część ) , w kostkę seler i ziemniaki gotujemy dajemy kostki rosołowe jak warzywka będą robić się miękkie to dajemy kalafiora w kawałkach dalej gotujemy, w tym czasie śmietanę rozrabiamy w litrowym pojemniku tak żeby nie było grudek jak to zrobimy wlewamy do zupki ,i tak musi się pogotować jeszcze z 15-20 min na koniec sprawdzamy smak solimy i pieprzymy :) Gotowa zupka będzie jak wsyztskie warzywa będą miękkie