Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z serii" sprzątanie lodówki"-co było w małej ilości a nie nadawało się do jakiegoś głównego dania,poszło do zupy,która wyszła bardzo smaczna:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 965
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5544
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8701
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17895
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 965
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5544
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8701
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17895
Składniki
Pora pokroić w talarki,cebulę w piórka. Zeszklić na maśle,dodać pieczarki pokrojone w paski i podsmażyć. Marchew ,pietruszkę,seler pokroić w talarki,dodać do podsmażonych warzyw. Zalać wodą i gotować 10min. Do warzyw dać kalafior podzielony na rożyczki,ziele i liście laurowe,lyżkę groszku konserwowego i kukurydzy. Seler naciowy pokroić w paski i dodać do zupy. Gotować do miękkości warzyw.Dodać suszony lubczyk,pieprz,sól do smaku. Zabielić śmietaną.
Smacznego życzę!