Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca, aromatyczna i sycąca zupa na jesienne chłodne dni. Bardzo łatwa i szybka w przygotowaniu zupa, która może być zarówno lekkim i samodzielnym daniem obiadowym jak i doskonałym pierwszym daniem. Spróbuj i przekonaj się sama.
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9364
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1990
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4016
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 535
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 272
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 386
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9364
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1990
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4016
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 535
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 272
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 386
Składniki
1. Przygotowuję warzywa, por bardzo drobno kroję, marchew, pietruszkę selera obieram i ścieram na tarce o dużych oczkach. Cebulę obieram, kroję w cienkie piórka. Wszystkie warzywa smażę na rozgrzanym oleju w garnku. 2. Następnie dodaję drobno poszatkowaną kapustę, umytą, obraną z nasion i pokrojoną w małe paseczki paprykę, przecier pomidorowy i kostkę warzywną. Zalewam wodą i doprawiam pieprzem, solą papryką. Gotuję 20 minut. 3. Zupka gotowa, przed podaniem dekorujemy szynką pokrojoną w małe paseczki. 4. Smacznego.