Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca, aromatyczna i sycąca zupa na jesienne chłodne dni. Bardzo łatwa i szybka w przygotowaniu zupa, która może być zarówno lekkim i samodzielnym daniem obiadowym jak i doskonałym pierwszym daniem. Spróbuj i przekonaj się sama.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1000
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 432
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15329
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1886
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1000
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 432
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15329
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1886
Składniki
1. Przygotowuję warzywa, por bardzo drobno kroję, marchew, pietruszkę selera obieram i ścieram na tarce o dużych oczkach. Cebulę obieram, kroję w cienkie piórka. Wszystkie warzywa smażę na rozgrzanym oleju w garnku. 2. Następnie dodaję drobno poszatkowaną kapustę, umytą, obraną z nasion i pokrojoną w małe paseczki paprykę, przecier pomidorowy i kostkę warzywną. Zalewam wodą i doprawiam pieprzem, solą papryką. Gotuję 20 minut. 3. Zupka gotowa, przed podaniem dekorujemy szynką pokrojoną w małe paseczki. 4. Smacznego.