Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zimowe, zimne dni najlepsza jest rozgrzewająca zupa kapuśniak. Zupę możemy przygotować nie tylko z kapusty kiszonej. Kapusty białej również jest smaczna i pożywna.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Składniki
1. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym maśle w garnku. 2. Boczek kroję w kostkę dodaję do warzyw. 3. Następnie dodaję drobno poszatkowaną kapustę, koncentrat pomidorowy, kostki bulionowe, ocet, podlewam wodą, wsypuję obie papryki, kminek, sól i gotuję około 30 minut. 4. Na koniec zupę zagęszczam śmietaną rozrobioną ze skrobią ziemniaczaną, dwie minuty gotuję. 5. Zupa gotowa. 6. Smacznego.