Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zimowe, zimne dni najlepsza jest rozgrzewająca zupa kapuśniak. Zupę możemy przygotować nie tylko z kapusty kiszonej. Kapusty białej również jest smaczna i pożywna.
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 46
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 336
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 31132
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9071
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 779
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 46
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 336
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 31132
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9071
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 779
Składniki
1. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym maśle w garnku. 2. Boczek kroję w kostkę dodaję do warzyw. 3. Następnie dodaję drobno poszatkowaną kapustę, koncentrat pomidorowy, kostki bulionowe, ocet, podlewam wodą, wsypuję obie papryki, kminek, sól i gotuję około 30 minut. 4. Na koniec zupę zagęszczam śmietaną rozrobioną ze skrobią ziemniaczaną, dwie minuty gotuję. 5. Zupa gotowa. 6. Smacznego.