Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, rozgrzewająca zupka z kapusty białej z dodatkiem różnych warzyw, to doskonała propozycja na zimne, ponure dni. Zupa jest smaczna, prosta do przygotowania, zachęcam wszystkich.
1. Kapustę drobno szatkuję i odstawiam na bok.
2. Cebulę, czosnek, marchew, pietruszkę obieram, kroję na mniejsze kawałki. Pomidora myję i również kroję na mniejsze kawałki. Warzywa przekładam do blendera i dwie minuty blenduję,
3. Masło rozgrzewam w garnku i dodaję warzywa łącznie z kapustą.
4. Następnie podlewam wodą, dodaję obrane, umyte, pokrojone w kostkę ziemniaki, kostki rosołowe, liść laurowy, ziele angielskie, wsypuję kminek, cukier, sól, pieprz i gotuję około 30 minut. 10 minut przed końcem gotowania wlewam ocet.
5. Zupa gotowa.
6. Smacznego.
Tak przygotowane śledzie można przechowywać w lodówce dłuższy czas, zwykle je...
Odsłon: 5519
Planujesz przygotować śledzie na święta lub sylwestrową imprezę? Koniecznie p...
Odsłon: 1405
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 28
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 70
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 28
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 70
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Składniki
1. Kapustę drobno szatkuję i odstawiam na bok. 2. Cebulę, czosnek, marchew, pietruszkę obieram, kroję na mniejsze kawałki. Pomidora myję i również kroję na mniejsze kawałki. Warzywa przekładam do blendera i dwie minuty blenduję,
3. Masło rozgrzewam w garnku i dodaję warzywa łącznie z kapustą. 4. Następnie podlewam wodą, dodaję obrane, umyte, pokrojone w kostkę ziemniaki, kostki rosołowe, liść laurowy, ziele angielskie, wsypuję kminek, cukier, sól, pieprz i gotuję około 30 minut. 10 minut przed końcem gotowania wlewam ocet.
5. Zupa gotowa. 6. Smacznego.
Przepisy Zupy
Zupy
ZUPA Z SOCZEWICY. Wspaniała w swojej prostocie.
Zupy
Zupa ryżanka
Zupy
Chłodnik pomidorowy z pieczonymi burakami według Ewy Wachowicz
Zupy
Zupa krewetkowa
ZUPA Z SOCZEWICY. Wspaniała w swojej prostocie.
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 70
Zupa ryżanka
Lubicie proste a zarazem smaczne szybkie w przygotowaniu zupy?
Odsłon: 625