Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa która wszystkich zaskakuje smakiem. Jest przepyszna. Polecam osobom, którym znudziły się tradycyjne pomidorówki i ogórkowe.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34674
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 350
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3967
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34674
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 350
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3967
Składniki
Mięso dokładnie wymieszaj z jajkami, kaszą i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Dopraw solą i pieprzem. Uformuj małe kotleciki. Usmaż je na rumiano na patelni. Przełóż do garnka. Zalej bulionem i zagotuj. Cebulę posiekaj, zeszklij. Dodaj do niej pokrojone w plasterki pieczarki. Gdy odparują nadmiar wody dodaj je do bulionu. Do zupy dodaj posiekaną kapustę. Gotuj przez ok. 10 minut. Zabiel śmietaną. Dopraw solą i pieprzem. Przed podaniem zupę posyp posiekanym koperkiem.