Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klopsowa podana w niecodzienny sposób. Ogórek konserwowy nadaje jej ostrzejszego, wyraźniejszegoo smaku
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2601
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1082
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4883
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 391
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 859
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 10900
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2601
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1082
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4883
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 391
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 859
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 10900
Składniki
Zagotuj bulion. Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na maśle. Ogórki pokrój w półplasterki, paprykę w drobną kostkę a pieczarki w plasterki. Warzywa dodaj do cebuli, smaż do miękkości. Do mielonego dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, tartą bułkę i jajko. Wymieszaj i dopraw solą i pieprzem. Kształtuj małe klopsiki. Wrzuć je do bulionu i gotuj przez 5 minut. Dołóż warzywa. Po kwadransie dodaj śmietanę. Zagęść zupę mąką. Dopraw solą i pieprzem. Zupę podawaj z drobno posiekaną natką pietruszki. .