Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klopsowa podana w niecodzienny sposób. Ogórek konserwowy nadaje jej ostrzejszego, wyraźniejszegoo smaku
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10034
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1154
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11549
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 558
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10034
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1154
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11549
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 558
Składniki
Zagotuj bulion. Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na maśle. Ogórki pokrój w półplasterki, paprykę w drobną kostkę a pieczarki w plasterki. Warzywa dodaj do cebuli, smaż do miękkości. Do mielonego dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, tartą bułkę i jajko. Wymieszaj i dopraw solą i pieprzem. Kształtuj małe klopsiki. Wrzuć je do bulionu i gotuj przez 5 minut. Dołóż warzywa. Po kwadransie dodaj śmietanę. Zagęść zupę mąką. Dopraw solą i pieprzem. Zupę podawaj z drobno posiekaną natką pietruszki. .