Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2353
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3519
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4296
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74354
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2353
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3519
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4296
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74354
Składniki
1/2 łyżki masła rozgrzewamy na patelni, dodajemy 3/4 pęczka posiekanego kopru podsmażamy 2 min. cytrynę parzymy we wrzątku,obieramy cieniutko cytrynę kroimy w cieniutkie paseczki,podsmażamy na pozostałym masełku. * wkładamy koperek i cytrynę gotujemy 10 min * 1/2 cytryny wyciskamy sok,dodajemy do śmietany dolewamy gorącej zupy i dokładnie roztrzepujemy(robię to w zakręcanym słoiku) mąkę roztrzepujemy z zimną wodą,wlewamy do zupy po zagotowaniu wlewamy śmietanę z cytryną dodajemy pozostały koper pieprzymy do smaku podajemy z makaronem(grubym),ryżem lub grzankami