Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką zupkę w chłodne dni, każdy zje z przyjemnością. W smaku delikatna, w dodatku treściwa i łatwa w przygotowaniu. Zupa z dodatkiem warzyw w roli głównej koper, króluje często w moim domu.
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2966
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 260
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 129
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2966
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 260
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 129
Składniki
1. Marchewkę, pietruszkę, selera, pora obieram, myję, osuszam i ścieram na tarce o małych oczkach. Na patelni rozpuszczam masło i przesmażam warzywa, przekładam do garnka. 2. Ziemniaki obieram, myję, drobno kroję w kostkę i łączę z warzywami. Zalewam wodą i gotuję około 20 minut. 3. Po tym czasie dodaję kostkę rosołową, ziele angielskie, listek laurowy, lubczyk, sól, pieprz oraz wsypuję zacierki. Gotuję 20 minut. 4. Na koniec dodaję posiekany drobno koperek i wlewam śmietanę i jeszcze dwie minutki gotuję. 5. Gotowe. 6. Smacznego.