Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam czosnek – zawsze staram się go przemycić do moich potraw. Dlatego obowiązkowo musi być w moim zestawie zupa czosnkowa. Przepisu na tą właściwą i jedyną szukałam długo. Aż w końcu jest – dopracowana i doskonała w każdym calu. I bardzo prosta w wykonaniu.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1358
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5875
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8850
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18557
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1358
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5875
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8850
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18557
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, smażmy na maśle, dodajemy posiekany czosnek i jeszcze chwilę podsmażamy. Do gorącego bulionu dodajemy podsmażoną cebulę z czosnkiem i serki topione. Wszystko razem zagotowujemy i doprawiamy solą i pieprzem. Miksujemy blenderem. Na talerz nalewamy zupę, wsypujemy grzanki i trochę żółtego tartego sera.