Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam czosnek – zawsze staram się go przemycić do moich potraw. Dlatego obowiązkowo musi być w moim zestawie zupa czosnkowa. Przepisu na tą właściwą i jedyną szukałam długo. Aż w końcu jest – dopracowana i doskonała w każdym calu. I bardzo prosta w wykonaniu.
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 360
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 569
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 766
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 360
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 569
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 766
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, smażmy na maśle, dodajemy posiekany czosnek i jeszcze chwilę podsmażamy. Do gorącego bulionu dodajemy podsmażoną cebulę z czosnkiem i serki topione. Wszystko razem zagotowujemy i doprawiamy solą i pieprzem. Miksujemy blenderem. Na talerz nalewamy zupę, wsypujemy grzanki i trochę żółtego tartego sera.