Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa o musztardowym kolorze, o smaku nie dla wszystkich
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 5243
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 300
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13387
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2662
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 5243
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 300
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13387
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2662
Składniki
cebulę i czosnek kroimy, dodajemy pokrojone boczniaki, posypujemy szczyptą soli szybciej zmięknie, podsmażamy/zrumieniamy na oleju, całość zalewamy rosołem warzywnym lub mięsnym, dokładamy pokrojone w kostkę ziemniaki, marchew, pietruszkę, gotujemy aż warzywa zmiękną, całość bledniemy, zupa ma dość gęstą konsystencję można dolać wody jeśli będzie za gęsta, i znów zagotować, doprawiam do smaku solą oraz pieprzem jeśli trzeba gotujemy jeszcze chwilę, nalewamy, przepis jest prosty i szybki, zupa ma musztardowy kolor i nie jest to smak dla wszystkich