Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1096
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8755
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3142
Polecam.
Odsłon: 1946
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1096
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8755
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3142
Polecam.
Odsłon: 1946
Składniki
Cebulę drobno pokroiłem i podsmażyłem, dodałem do niej posiekany czosnek. Następnie dorzuciłem pokrojone w kostkę ziemniaki, dynię i marchew. Dusiłem na małym ogniu do miękkości.
Dolałem bulion, zagotowałem a następnie całość zmiksowałem. Do smaku doprawiłem pieprzem, solą, sokiem z cytryny.
Przed podaniem, na zupę dałem łyżkę jogurtu naturalnego/śmietany i szczyptę natki z pietruszki. Najlepiej smakuje z grzankami ;)