Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie. Pomidory ciekawie komponują się z oryginalnym smakiem dyni.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 817
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 150
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 817
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 150
Składniki
Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Zeszklij na maśle, dodaj dynię. Smaż przez ok. 10 minut. Pomidory zalej wrzątkiem. Obierz ze skórki i pokrój w kostkę. Dynię i pomidory włóż do garnka i zalej bulionem. Gotuj przez 30 minut. Zmiksuj blenderem. Dopraw do smaku solą, pieprzem i słodką papryką. Pierożki przygotuj według przepisu na opakowaniu. Zupę podawaj na ciepło z ravioli.