Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie. Pomidory ciekawie komponują się z oryginalnym smakiem dyni.
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 101
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 139
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 236
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 101
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 139
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 236
Składniki
Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Zeszklij na maśle, dodaj dynię. Smaż przez ok. 10 minut. Pomidory zalej wrzątkiem. Obierz ze skórki i pokrój w kostkę. Dynię i pomidory włóż do garnka i zalej bulionem. Gotuj przez 30 minut. Zmiksuj blenderem. Dopraw do smaku solą, pieprzem i słodką papryką. Pierożki przygotuj według przepisu na opakowaniu. Zupę podawaj na ciepło z ravioli.