Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie. Pomidory ciekawie komponują się z oryginalnym smakiem dyni.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1717
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1511
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1482
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1754
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1717
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1511
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1482
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1754
Składniki
Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Zeszklij na maśle, dodaj dynię. Smaż przez ok. 10 minut. Pomidory zalej wrzątkiem. Obierz ze skórki i pokrój w kostkę. Dynię i pomidory włóż do garnka i zalej bulionem. Gotuj przez 30 minut. Zmiksuj blenderem. Dopraw do smaku solą, pieprzem i słodką papryką. Pierożki przygotuj według przepisu na opakowaniu. Zupę podawaj na ciepło z ravioli.