Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywna zupa ,delikatna bez grama mięsa.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8323
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 469
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8323
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 469
Składniki
Kabaczka kroimy w kostkę i razem z pietruszką i marchewką podsmażamy na maśle. Dolewamy bulionu i zagotowujemy razem z liściem laurowym i zielem angielskim. Pietruszkę i marchew wyjmujemy i kroimy w kostkę. Kabaczka miksujemy ,dodajemy pietruszkę ,marchew i ziemniaki pokrojone w kostkę razem z porem pokrojonym w piórka. Gotujemy do miękkości ziemniaków. Do smaku doprawiamy solą ,pieprzem ,gałką muszkatołową i imbirem.