Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowite jak z kilku składników może powstać pyszne, zdrowe i rozgrzewające danie w postaci lekkostrawnej zupki. :)
blender, garnek
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 301
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4370
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3611
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30415
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 301
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4370
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3611
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30415
Składniki
1. Kalafiora ugotować do miękkości w osolonej i posłodzonej wodzie. 2. Odsączyć kalafiora i zblendować go z mlekiem oraz wodą. 3. Obrane jabłko zetrzeć i dodać je wraz z chrzanem i przyprawami do zupy. 4. Doprowadzić do zagotowania. W przypadku gdy zupa wyjdzie zbyt rzadka można albo dolać więcej wody lub w wersji mniej fit ugnieść mąkę (10 g) z masłem (20 g) na kulkę. Dodać ją do zupy i mieszając doprowadzić do rozpuszczenia się. Smacznego!