Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, smaczna i zdrowa zupa na chłodne listopadowe dni.
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 136
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 195
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 294
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 136
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 195
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 294
Składniki
Wykonanie: Pokroić pory, przysmażyć na oliwie, dodać drobno pokrojony szpinak i całość jeszcze chwilę podsmażyć. Zalać bulionem , dodać groszek, podgotować do miękkości, zmiksować, doprawić do smaku solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Przed podaniem posypać posiekaną miętą, podawać z groszkiem ptysiowym.