Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, smaczna i zdrowa zupa na chłodne listopadowe dni.
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 174
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 115
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 180
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 135
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 174
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 115
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 180
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 135
Składniki
Wykonanie: Pokroić pory, przysmażyć na oliwie, dodać drobno pokrojony szpinak i całość jeszcze chwilę podsmażyć. Zalać bulionem , dodać groszek, podgotować do miękkości, zmiksować, doprawić do smaku solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Przed podaniem posypać posiekaną miętą, podawać z groszkiem ptysiowym.