Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, smaczna i zdrowa zupa na chłodne listopadowe dni.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3782
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2141
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5598
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5605
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3782
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2141
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5598
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5605
Składniki
Wykonanie: Pokroić pory, przysmażyć na oliwie, dodać drobno pokrojony szpinak i całość jeszcze chwilę podsmażyć. Zalać bulionem , dodać groszek, podgotować do miękkości, zmiksować, doprawić do smaku solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Przed podaniem posypać posiekaną miętą, podawać z groszkiem ptysiowym.