Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ,lekka i aksamitna zupa ze świeżych ogórków. Smak podkreśla posiekany koperek. Idealna w sezonie.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117246
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8078
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3029
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1710
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1357
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117246
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8078
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3029
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1710
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1357
Składniki
Cebulę i por siekamy. Ogórki i seler obieramy i kroimy w kostkę. Warzywa dusimy na maśle ,zalewamy bulionem i dusimy na wolnym ogniu 20 min. W tym czasie ,ziemniaki obieramy ,kroimy w kostkę i gotujemy do miękkości w osobnym garnku. Ugotowane ogórki miksujemy ,dodajemy odsączone z wody ziemniaki i posiekany koperek. Do smaku doprawiamy solą ziołową i pieprzem.