Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ,lekka i aksamitna zupa ze świeżych ogórków. Smak podkreśla posiekany koperek. Idealna w sezonie.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 798
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3078
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 798
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3078
Składniki
Cebulę i por siekamy. Ogórki i seler obieramy i kroimy w kostkę. Warzywa dusimy na maśle ,zalewamy bulionem i dusimy na wolnym ogniu 20 min. W tym czasie ,ziemniaki obieramy ,kroimy w kostkę i gotujemy do miękkości w osobnym garnku. Ugotowane ogórki miksujemy ,dodajemy odsączone z wody ziemniaki i posiekany koperek. Do smaku doprawiamy solą ziołową i pieprzem.