Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna i zdrowa - zupa krem z pieczonych buraków
blender, garnek
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1137
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 399
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3303
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 823
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1137
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 399
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3303
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 823
Składniki
Nastawić wywar. Buraki pokroić i upiec w temperaturze 180 stopni, przez ok 1 godzinę. Przestudzić, obrać i pokroić w plastry. Jabłko, czosnek i cebulę pokroić. Na maśle udusić cebulę, dodać buraki, czosnek i jabłko i dusić jeszcze 10 minut. Buraki oraz podsmażone na patelni produkty dodać do wywaru. Gotować ok godzinę. Zblendować. Smacznego!