Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna i zdrowa - zupa krem z pieczonych buraków
blender, garnek
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 205
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2532
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 204
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 225
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 205
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2532
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 204
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 225
Składniki
Nastawić wywar. Buraki pokroić i upiec w temperaturze 180 stopni, przez ok 1 godzinę. Przestudzić, obrać i pokroić w plastry. Jabłko, czosnek i cebulę pokroić. Na maśle udusić cebulę, dodać buraki, czosnek i jabłko i dusić jeszcze 10 minut. Buraki oraz podsmażone na patelni produkty dodać do wywaru. Gotować ok godzinę. Zblendować. Smacznego!