Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna i zdrowa - zupa krem z pieczonych buraków
blender, garnek
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 129
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 220
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 67
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 129
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 220
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 67
Składniki
Nastawić wywar. Buraki pokroić i upiec w temperaturze 180 stopni, przez ok 1 godzinę. Przestudzić, obrać i pokroić w plastry. Jabłko, czosnek i cebulę pokroić. Na maśle udusić cebulę, dodać buraki, czosnek i jabłko i dusić jeszcze 10 minut. Buraki oraz podsmażone na patelni produkty dodać do wywaru. Gotować ok godzinę. Zblendować. Smacznego!