Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta i pożywna zupa pomidorowa z dodatkiem cebulki i bazylii. Sekretem jej smaku jest nuta słodyczy ze stewii
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 382
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15243
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3139
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 382
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15243
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3139
Składniki
W garnku rozpuść masło, dodaj cebulę i podsmaż na złoto.
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory oraz bulion i doprowadź do wrzenia. Gotuj na małym ogniu około 30 minut.
Dodaj posiekaną bazylię i pieprz. Zblenduj całość do uzyskania kremowej konsystencji. Do smaku dodaj kilka kropel stewii w płynie Natusweet. Zupę udekoruj kleksem kwaśniej śmietany i listkiem bazylii.