Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta i pożywna zupa pomidorowa z dodatkiem cebulki i bazylii. Sekretem jej smaku jest nuta słodyczy ze stewii
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19265
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1697
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232139
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19265
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1697
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232139
Składniki
W garnku rozpuść masło, dodaj cebulę i podsmaż na złoto.
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory oraz bulion i doprowadź do wrzenia. Gotuj na małym ogniu około 30 minut.
Dodaj posiekaną bazylię i pieprz. Zblenduj całość do uzyskania kremowej konsystencji. Do smaku dodaj kilka kropel stewii w płynie Natusweet. Zupę udekoruj kleksem kwaśniej śmietany i listkiem bazylii.