Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta i pożywna zupa pomidorowa z dodatkiem cebulki i bazylii. Sekretem jej smaku jest nuta słodyczy ze stewii
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1506
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1250
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1352
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1086
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1506
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1250
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1352
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1086
Składniki
W garnku rozpuść masło, dodaj cebulę i podsmaż na złoto.
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory oraz bulion i doprowadź do wrzenia. Gotuj na małym ogniu około 30 minut.
Dodaj posiekaną bazylię i pieprz. Zblenduj całość do uzyskania kremowej konsystencji. Do smaku dodaj kilka kropel stewii w płynie Natusweet. Zupę udekoruj kleksem kwaśniej śmietany i listkiem bazylii.